Handleiding

Menubeheer

De indeling van het menu kunt u zelf bepalen. Het inhoudstype pagina kunt u tonen in het menu toewijzen aan het menu. Ook de locatie van bestaande pagina's in het menu kunt u aanpassen. 

  1. Bij het bewerken van de pagina heeft u beneden aan de pagina de mogelijkheid een menulink toe te voegen. Selecteer deze optie.
  2. Voer een menu titel in. Automatisch wordt de pagina titel hier gebruikt. Als u een lange pagina titel gebruikt, pas dan de titel aan naar een verkorte variant.
  3. Voeg een beschrijving toe van de pagina. Deze tekst wordt getoond als er met de muis over het menu item heen wordt bewogen.
  4. Selecteer de bovenliggende pagina. Hiermee kunt u pagina's in een submenu toevoegen. Deze pagina's worden getoond in het uitklapmenu van het bovenliggende item. Als u geen bovenliggende pagina selecteert wordt de pagina weergegeven als hoofdmenu item.
  5. Geef een gewicht aan. Het gewicht wordt gebruikt om de volgorde van het menu te bepalen. Hoe zwaarder het gewicht hoe lager of verder naar achte het item getoond wordt in het menu.