Nieuwsbrief

subscribers

Als u tevreden bent over de inhoud van de nieuwsbrief kunt u de subscribers definieren. Als u gebruik maakt van inschrijfmogelijkheid op uw netwerksite worden de subscribers automatisch toegevoegd aan de subscribers lijst.

  1. Selecteer een bestaande lijst met abonnees om de nieuwsbrief toe te sturen. U kunt in plaats van abonneelijsten ook handmatig e-mailadressen toevoegen.
  2. Als u de ontvangers heeft geselecteerd is de nieuwsbrief gereed voor verzending. Voor verzending naar de abonnees kunt u eerst een testmail versturen.
 

Subscriber lijsten

U kunt zelf meerdere abonneerlijsten aanmaken. Let op, als u gebruik maakt van de inschrijfmogelijkheid op uw netwerksite wordt de lijst subscribers gebruikt voor deze abonnees te verzamelen. Verwijder deze lijst niet.
 
 
  1. Uw subscriberslijsten worden hier in het overzicht getoond. Bij het verzenden van een nieuwsbrief kunt u een of meerdere lijsten selecteren. 
  2. U kunt ook zelf nieuwe lijsten aanmaken. Hiervoor kunt u e-mail bestanden uploaden of de adressen handmatig invoeren.