Aan de slag

Websjablonen

Kunt u geen gebruik maken van de standaard netwerkwebsite en wilt u samen met uw eigen leverancier uw nieuwe website laten bouwen dan kan uw website alleen onderdeel van het Maastricht UMC+ webnetwerk zijn als u uw site bouwt volgens de webhuisstijlregels van het Maastricht UMC+.

Alle benodigde webstijl elementen (html template, CSS en vormgevingselemeten) zijn beschikbaar en kunnen als basis dienen voor uw webbouwer. Wilt u gebruik maken van de sjablonen neem dan contact op met het webteam. U ontvangt van ons een weblink waarmee u de benodigde bestanden kunt downloaden.